За нас и нашия екип

Джей Джей Филмуоркс е продуцентска компания с офиси в Лондон, Великобритания и във Варна, България. Фирмата се е специализирала в продуцирането на късометражни, телевизионни и игрални филми за световния пазар, във филмово финансиране, както и дейността ѝ е насочена към откриването на нови талантливи филмови дейци и актьори.


инж. Иво Ракитин

Профил в IMDb:
Ivo Rakitin

Инжинер, информатик, програмист и кинематограф, Иво е натрупал солиден опит като директор фотография и камера оператор на два игрални и четири късометражни филма, скечове, шоу програми и документални видеа. Иво е и режисьор и сценарист на авторски проект за късометражен филм. Със своите задълбочени познания в информационните технологии Иво е експерт във видеообработка, звукообработка и Color Correction.


инж. Евгения Ракитина-Куреши

Профил в IMDb:
Evgeniya Rakitina-Qureshi

Инжинер, доцент по Информационни технологии, новелист и сценарист на три игрални филма (един завършен и два в процес на развитие), Евгения е също и мениджър на школата по киноактьорско майсторство. С познанията си в сферата на информационните технологии Евгения е била водещ монтажист на един игрален филм.Тарик Куреши

Профил в IMDb:
Taraq Qureshi

Британски продуцент, режисьор и актьор, Тарик е специализирал филмово изкуство в Лондон и е продуцирал три игрални и седем късометражни филма, две теливизионни продукции, като също е режисирал един игрален и един късометражен филм и е водещ тютор в школата по киноактьорско майсторство.
Али Файн

Профил в IMDb:
Ally Fine

Продуцент на два игрални филма и мениджър на пет продукции, Али е ключов елемент в екипа на Джей Джей Филмуоркс.